Nieuws

170122 People Power

Aangepast leer-ecosysteem voor ING medewerkers

Glenn van der Burg sprak met Maarten van Beek en Tom Bos in People Power.

Steeds meer medewerkers zijn eigenaar geworden van hun eigen ontwikkeling en zien ook in hun dagelijks werk leerkansen. COVID-19 heeft er op dit gebied voor gezorgd dat werkgevers voor een heel aantal uitdagingen stonden, maar ook heel wat kansen kregen.

ING speelde hierop in met de ontwikkeling van een aangepast agile leer-ecosysteem voor haar medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat mensen met veel plezier zelf op zoek gaan naar nieuwe kennis, zowel binnen als buiten hun eigen baan en hoe zorg je ervoor dat mensen dan ook delen wat ze leren? Kortom: Hoe verhoog je de inzetbaarheid van mensen vandaag, om voorbereid te zijn op morgen? Glenn van der Burg besprak het met Maarten van Beek, HR-directeur Benelux bij ING en Tom Bos directeur van Online Academy.

Ook hoorde je weer Café Forum, onder de bezielende leiding van Harry Starren.

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live