Nieuws

Youvia LTB 14012022

Online marketing voor MKB-ondernemers

Ron Lemmens sprak met Raymond van Eck en Ivar Gribnau tijdens Let's Talk Business.

Youvia wil bedrijven ontzorgen bij het behalen van online succes door middel van hun online marketing-oplossingen, juist nu, in deze tijden van corona, waarbij digitale transformatie voor veel ondernemers een uitdaging is. Ron Lemmens blikte tijdens Let's Talk Business samen met CEO Raymond van Eck en Commercial Director Ivar Gribnau van Youvia terug op de historie van het bedrijf. Ook keken ze samen naar de ontwikkelingen die op de markt spelen en spraken ze over hoe Youvia ondernemers, met de uitdagingen die deze tijd meebrengt, over het internet gidst. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live