Nieuws

Van A tot Z Succesvol 13012022

Sportief besturen in Beijing

Deze aflevering van Van A tot Z Succesvol stond in het teken van de Olympische Winterspelen.

De Olympische Winterspelen van Beijing 2022 vinden plaats van 4 tot en met 20 februari. Beijing zal daarmee de eerste stad zijn die zowel de zomer- als de wintereditie organiseert. In 2008 was Beijing gastheer van de zomerspelen. In de Chinese hoofdstad zijn drie wedstrijdzones ingericht om de 109 events in zeven sporten te faciliteren. Hessel Jan Smink sprak tijdens Van A tot Z Succesvol met Anneke van Zanen-Nieberg. Anneke is voorzitter van NOC*NSF, de sportkoepel die verantwoordelijk is voor de uitzending van de Olympische en Paralympische Nederlandse atleten.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live