Nieuws

NLO Peter

Wat is een merk en hoe verkrijg je het?

Martine Hauwert ging in gesprek met Peter Simonis tijdens een Business Update.

NLO en NLO Shieldmark zijn het grootste adviesbureau voor het intellectuele eigendom in Nederland en België en is een van de meest toonaangevende bureaus in Europa. NLO heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Ede, Eindhoven, Mechelen en Gent.

European Trademark Attorney Peter Simonis is geassocieerd partner & Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde. Bij NLO is hij gespecialiseerd in het beschermen en managen van intellectuele eigendomsrechten. Zijn werk richt zich met name op merk- en modelbescherming, maar ook op auteursrechten, handelsnamen, domeinnamen en meer. Tegen welke obstakels kun je aanlopen en wat is er belangrijk bij het aanvragen van een merk? Martine Hauwert ging er tijdens een Business Update over in gesprek met Peter Simonis van NLO.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live