Nieuws

ltb synobsys 12012022

De nieuwjaarsspecial met Synobsys

De nieuwjaarsspecial met Synobsys tijdens Let's Talk Business gemist?

Synobsys ontwikkelt softwareapplicaties voor het digitaliseren en optimaliseren van werkprocessen in het MKB. Samen met opdrachtgevers realiseren zij projecten voor een digitale transformatie en het resultaat daarvan is een maatwerkapplicatie voor het bedrijf. Hoe heeft Synobsys de coronacrisis ervaren en wat is er wel en niet uitgekomen van de plannen die zij als bedrijf hadden? Folkert Tempelman ging hierover in gesprek met COO Jacqueline Spits en algemeen directeur Pim van Westen.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live