Nieuws

Omnitalks 05012022

Eerste Kamer Voorzitter Jan Anthonie Bruijn in OmniTalks

Ron Lemmens en Eli Schim van der Loeff spraken met Jan Anthonie Bruijn tijdens OmniTalks.

Jan Anthonie Bruijn is een Nederlands hoogleraar immunopathologie aan de Universiteit Leiden, politicus namens de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) en voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal.

Wat is zijn persoonlijke drijfveer en wat inspireert hem? Ron Lemmens en Eli Schim van der Loeff gingen erover in gesprek met Jan Anthonie Bruijn tijdens OmniTalks.

OmniTalks
Als overtuigende CEO in het bedrijfsleven, doelgerichte wetenschapper of betrouwbaar politicus vervul je een sleutelrol binnen onze samenleving. Je wordt afgerekend op resultaten. Maar wie zijn deze mensen? Wat drijft hen, wat doen ze in hun vrije tijd en hoe gaan ze om met de druk van hun publieke functie?

In OmniTalks belichten we net even de andere kant door onze gasten te vragen naar drie van hun meest bijzondere tekstfragmenten waar ze inspiratie uit halen. Ron Lemmens wordt iedere uitzending bijgestaan door een communicatie-expert namens Omnicom PR Group. 

New Business Radio maakt OmniTalks in samenwerking met Omnicom PR Group.

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live