Nieuws

Dieter Castelein

Uitbreiding bij Greener in coronatijd

Ron Lemmens ging in gesprek met Dieter Castelein tijdens Let's Talk Business.

De jury van de MT/Sprout Challenger50 kiest elk jaar 50 bedrijven die de status quo van hun industrie uitdagen en met succes. Greener Power Solutions werd door hen gekozen als een van de meest innovatieve en disruptieve bedrijven in Nederland in 2021.

Dieter Castelein en Klaas Akkerman leveren met Greener Power Solutions mobiele batterijen voor evenementen, bouwplaatsen en extra netcapaciteit. Zij hebben het bedrijf opgericht in januari 2018  met als doel om, met behulp van mobiele batterijen en het maken van slimme energieplanningen, impact te maken op de CO2-voetafdruk van on- en off-grid energiemarkten. 

Aanvankelijk lag de focus van de startup op evenementen, waar het idee ook ontstond, en kwam 80 procent uit die markt. "Maar in coronatijd konden wij gelukkig snel schakelen en andere markten, zoals bouwplaatsen en netverzwaring, snel bedienen. Daardoor zijn we ongeveer 330 procent gegroeid", aldus Dieter Castelein. Hoe zien zij de toekomst van het bedrijf voor zich en wat zijn de doelen in opzichte van duurzaamheid? Ron Lemmens ging erover in gesprek met Dieter Castelein, CEO van Greener Power Solutions.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live