Nieuws

Marketing Report xxl

XXL eindejaarseditie Marketing Report

De speciale XXL eindejaarsuitzending van Marketing Report gemist?

In deze speciale eindejaarseditie, gepresenteerd door Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, blikten we vooruit op de advertentiemarkt van 2022 en kwamen er vier marketeers aan het woord. Ook was onze vaste studiogast René Zeedijk, Directeur Business Development bij media en performance bureau ZIGT, er weer om het nieuws te duiden.

Verder waren Joris van der Pol van Talpa Network, Rob Beijersbergen van Qmusic, Mariëlle Slenders van AS Watson, Frank Volmer van de Ster, Ton Rozestraten van Ad Alliance, Bob Postma van Coca-Cola, Guy Grimmelt van Exterion Media, Wierish Debipersad van Clear Channel, Mariëlle Krouwel van NN Group, Madelon Fortuin van NRC, Lauren van der Heijden van DPG Media en Angela Hordijk van Logitech deze dag onze gasten.

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

Marketing Report is elke derde dinsdag van de maand, tussen 18:30 en 20:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Apple Podcast en Spotify) en op de portal www.marketingreport.nl.

Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.

Luister live