Nieuws

Zilveren Kruis - Let's Talk Business 4 februari 2022

Gezondheid is meer dan niet ziek zijn

Fabienne de Vries ging in gesprek met Jan-Willem Evers en Roel van der Heijden.

Er zijn meerdere factoren die een rol spelen bij je gezondheid: het gaat niet alleen over gezonder eten en voldoende bewegen, maar ook over goed slapen, regelmatig ontspannen, positieve (werk)relaties en (werk)omgeving. Zilveren Kruis werkt al vele jaren samen met werkgevers om hun medewerkers te ondersteunen bij de uitdagingen die op het gebied van werken en gezondheid spelen. Één van de nieuwe uitdagingen is de verandering naar hybride werken. Wat zijn de effecten op onze gezondheid? Naast voordelen zijn er ook zorgen. Fabienne de Vries ging over deze zorgen en nog veel meer in gesprek met Commercieel Directeur Jan-Willem Evers en Senior Manager Merk & Marketing Roel van der Heijden van Zilveren Kruis tijdens Let's Talk Business.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live