Nieuws

people power 06122021

Transformatie en leiderschap

In deze aflevering van People Power stonden de arbeidsmarkt en leiderschap centraal.

In trainingen en workshops komen modellen en theorieën als feedback en situationeel leiderschap steeds terug. Maar is dit eigenlijk nog wel valide? Doorstaan ze de confrontatie met de laatste stand van de wetenschap? Deze vraag speelde bij een groep professionele trainers. Tica Peeman, trainer en eigenaar bij VIStrainingen, deelde haar inzichten met Glenn van der Burg.

Wat is er nodig om mensen soepel van het ene werk naar het andere werk te transformeren? De arbeidsmarkt is een lastig systeem, zeker als je van het ene vak naar het andere vak wilt gaan of van jouw branche naar een andere branche wilt overstappen. Dat terwijl het wel heel belangrijk is door technologische ontwikkelingen en de transformatie naar een groene economie. Te gast in deze uitzending was Baukelien van Minnen, netwerkmanager arbeidsmobiliteit van De Buitenboordmotor. 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live