Nieuws

021221 MediaMatters Arno Otto

Transformatieplannen voor Talpa

Bert Kok ging tijdens MediaMatters in gesprek met Arno Otto van Talpa Network.

Talpa Network heeft de ambitie om meer verbinding tussen radio, tv en social media te creëren. Aan Chief Transformation Officer Arno Otto de opdracht om deze digitale ontwikkeling vorm te geven. 

Bert Kok sprak Arno Otto over de geplande fusie tussen Talpa en RTL. Welke gevolgen heeft dat voor zijn transformatieplannen? Ook komt de dominantie van de grote techplatformen aan de orde. Wat kunnen Nederlandse mediabedrijven daar aan doen? Er zou volgens hem ook een digitaal paspoort moeten komen. Hoe ziet hij dat voor zich?

MediaMatters is een programma over innovatie in de media. De radioshow is elke eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 te beluisteren op New Business Radio. Daarna is de uitzending ook als podcast beschikbaar op Spotify, Apple Podcasts en Soundcloud.

MediaMatters is een project van stichting Media Perspectives. MediaMatters zoekt oplossingen voor concrete uitdagingen van mediabedrijven bij internationale startups en scale-ups. Deze start-ups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt de twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Voor meer info: www.mediamatters.vc.

Luister live