Nieuws

Fortune Coffee in de studio

Koffie verbindt

Martine Hauwert ging in gesprek met Ton van der Tang tijdens Let's Talk Business.

Fortune Coffee gelooft in duurzaam en milieubewust ondernemen. Zo leveren zij onder andere koffie en thee met het Fairtrade, Rainforest Alliance of UTZ Certified keurmerk, is de meeste koffie verpakt in aluminiumvrije verpakkingen en worden de Passio koffieautomaten gemaakt op zonne-energie. Zo werden er tijdens het 25-jarig jubileumfeest in plaats van cadeaus, donaties gevraagd voor waterbassins voor groepen boeren (en gezinnen) die Fortune Coffee sponsort. Samen met Martine Hauwert blikte Ton van der Tang terug, bespraken ze de toekomst van Fortune Coffee en gaf hij meer uitleg over de donaties en het Oegandaproject.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live