Nieuws

Business Update CradlePoint

Wireless netwerken

Martine Hauwert ging met Evert Suur in gesprek tijdens een Business Update.
Cradlepoint zorgt ervoor dat bedrijven altijd en overal toegang hebben tot hun bedrijfskritische applicaties en data. Ze leveren een combinatie van netwerkrouters en een cloudgebaseerde beheeroplossing op basis van mobiele netwerken (3G/4G/5G), die ervoor zorgt dat bedrijven niet afhankelijk zijn van de beschikbaarheid of snelheid van bekabelde netwerken. Wat zijn de mogelijkheden van mobiele netwerken? Hoe kijken ze naar de toekomst van cloudgebaseerde beheeroplossingen en waar liggen de grootste kansen voor Cradlepoint? Martine ging er over in gesprek tijdens een Business Update met Evert Suur, regiodirecteur voor Noord-Europa bij Cradlepoint.


New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live