Nieuws

Company Challenge 25112021

Van data naar daden

De Company Challenge stond dit keer helemaal in het teken van Data Governance.

Wat zijn de effecten binnen een bedrijf wanneer de data governance niet op orde is? Gaat data governance alleen over kwantitatieve data? Hoe zorg je ervoor dat je de stakeholders begrijpt en hoe zorg je dat die datastroom beheersbaar wordt? Danny Pieters, Business Development manager Data Management bij Ctac en Roon Hulshoff, eigenaar van DataMind Group B.V., schoven aan bij Ron Lemmens in de studio om hier meer over te vertellen.

Vanuit de wetenschap sprak Ron met Temme Sikkema. Hij is IT Auditor en Information Security Specialist en heeft de afgelopen vijfentwintig jaar als specialist op het gebied van informatiebeveiliging en IT Risk Management gewerkt, met een sterke focus op het middenbedrijf in binnen en buitenland. Wat valt hem op in de praktijk?

Company Challenge
Leidinggevenden lopen regelmatig tegen lastige vraagstukken in de organisatie aan. Dit zijn vraagstukken waar ze zelf niet de kennis, ervaring of de tijd voor hebben om het op te lossen. Tijdens 'Company Challenge' hoor je de vraagstukken waar jij en jouw vakgenoten mee worstelen en de adviezen en tips van ervaren leidinggevenden en experts.

De vraagstukken zijn herkenbaar of zorgen ervoor dat je weer nieuwe onderwerpen hoort, waar aandacht aan besteed moet worden. De adviezen kun je direct toepassen in je eigen organisatie. 

Luister live