Nieuws

Aan de keukentafel bij Martine Bolhuis

De dilemma's van werken met kanker

Je luisterde naar een bijzondere uitzending van People Power met Glenn van der Burg.

Als je regelmatig naar People Power luistert, dan heb je Martine Bolhuis van Centraal Beheer vast en zeker een paar keer langs horen komen. Glenn van der Burg maakt al een aantal jaar samen met Centraal Beheer afleveringen over duurzame inzetbaarheid. Martine werkt daar vol passie aan als business partner duurzame inzetbaarheid. Haar enthousiasme in de studio is aanstekelijk, maar dan wordt haar eigen inzetbaarheid geraakt. Ze krijgt de diagnose die 1 op de 7 vrouwen in hun leven krijgen: borstkanker. Nu zat Glenn bij Martine aan de keukentafel, samen met haar leidinggevende Erik Petersen, om het gesprek te voeren over kanker en werk. Welke dilemma’s kom je tegen? Waar zit het ongemak? Hoe gaan je daarmee om en wat kan een werkgever doen om te helpen en ondersteunen?

Mireille Ollivieira ging in Leading People Power in gesprek met gasten die zelf de leiding nemen over hun leven en hun werk. Waar komt hun energie vandaan? Wat drijft hen? Hoe houden ze vol? Wanneer liepen ze tegen een muur aan en hoe braken ze er doorheen? Te gast was Karima Matser, voorzitter van de NOBTRA, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers.

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live