Nieuws

WvdO 19112021

Dag vijf van de Week van de Ondernemer

Dag vijf van de ondernemer had een bijzondere co-host, namelijk: Hans Biesheuvel, voorzitter van ONL voor Ondernemers.

Je hoorde het dagelijkse live radio-programma van De Ondernemer, gepresenteerd door Jelle Maasbach. Niemand minder dan Hans Biesheuvel was deze dag zijn co-host. Hans Biesheuvel is voorzitter en oprichter van ONL voor Ondernemers. Verder waren Nynke Wynia van Wynia Amsterdam; Michiel van Vlimmeren van Salesforce; Minister van ZZP, Cristel van de Ven; John Lin van Bol.com en Joost Geurtsen van New York Pizza deze dag onze gasten. 

Terugkerende items tijdens de dagelijkse uitzendingen zijn Oh Oh Den Haag met iedere dag een andere ondernemer in de rol van 'Minister', mobiliteit en innovatie met verslaggever Roland Tameling en consumentenpsycholoog Patrick Wessels met een gesproken column met zijn visie op retail, horeca, toerisme en cryptocurrency.

De Week van de Ondernemer wordt al ruim twintig jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren; het is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Het wordt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november een bijzondere editie: tal van ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven stappen op het digitale podium om collega’s te adviseren, inspireren en de crisis door te helpen.

Luister live