Nieuws

De ondernemer 18112021

Week van de Ondernemer dag vier

De vierde dag van de Week van de Ondernemer zit erop. Iets gemist? Luister het nu terug.

Dagelijks zijn er tijdens de Week van de Ondernemer live ondernemers en experts uit het bedrijfsleven aan het woord.

Gijs Dalen Meurs van Eyevestor; Barry van Ruiven van Seabass; Cosmas Blaauw van SharePeople; Oscar Westerhof; Tony Johnson van ICT-bedrijf Lemontree; Thomas Hendriks van De Ondernemer; Winnaar Sterke Schakels 2021 WeGrowOrganic; Vincent Wijers van Bol.com; Martin Hersman; Kees Henniphof van Teamleader en Frank van Santen van Stichting Ondernemersklankbord waren deze dag onze gasten.

Terugkerende items tijdens de dagelijkse uitzendingen zijn Oh Oh Den Haag met iedere dag een andere ondernemer in de rol van 'Minister', mobiliteit en innovatie met verslaggever Roland Tameling en consumentenpsycholoog Patrick Wessels met een gesproken column met zijn visie op retail, horeca, toerisme en cryptocurrency.

De Week van de Ondernemer wordt al ruim twintig jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren; het is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Het wordt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november een bijzondere editie: tal van ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven stappen op het digitale podium om collega’s te adviseren, inspireren en de crisis door te helpen.

Luister live