Nieuws

Constantijn van Oranje in de studio WvdO

Prins Constantijn opende Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer trapte dag één af met Prins Constantijn van Oranje als co-host.

Dagelijks zijn er tijdens de Week van de Ondernemer live ondernemers en experts uit het bedrijfsleven aan het woord. Ook werden de 25 genomineerden voor de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt. De opening van 'de Week' werd gedaan door Constantijn van Oranje, onder meer envoy bij Techleap en co-founder van StartupFest Europe.

De prins was maandag co-host bij het dagelijkse radio-programma van De Ondernemer, gepresenteerd door Jelle Maasbach. Ook de ondernemers Marco Aarnink en Niels Meijssen, Jacco Vonhof (MKB-Nederland), Marian van Diepen (Bol.com), Devin Schoor (Token Investment Advisory) en hoogleraar Justin Jansen (Erasmus Universiteit) waren studiogast.

De Week van de Ondernemer wordt al ruim twintig jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren; het is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Het wordt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november een bijzondere editie: tal van ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven stappen op het digitale podium om collega’s te adviseren, inspireren en de crisis door te helpen.

Luister live