Nieuws

NEN in de studio

Innovatie en normalisatie

Tijdens Let's Talk Business sprak Martine Hauwert met gasten over de NENnovation Awards.

Door middel van de NENnovation Awards geeft NEN klanten, commissieleden, start-ups, scale-ups en studenten een kans om hun innovatie meer aandacht te geven. Bij een succesvolle innovatie wordt er gekeken naar verschillende aspecten. Hoe zit de technologie in elkaar, hoe helpt het de maatschappij en wat is de duurzaamheid van het product? In de NENnovation Award staat de link tussen normalisatie en innovatie centraal.

Martine Hauwert sprak met Merel Haverhals, Programmamanager en Innovatiemakelaar van NEN en met winnaars Leon Sterk van Harkboot; Frans Taminiau van Unibrick en Davey Lindhout van BierPort. Waarom zijn de NENnovation Awards bedacht en wat betekende het voor Leon, Frans en Davey om als winnaars uit de NENnovation Awards te komen?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of stuur het naar ons in een DM op Facebook, Twitter of Instagram.

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live