Nieuws

191021 Business Open 3.0

Hoe creeër je een fijne werksfeer?

Roelof Meijer ging weer in gesprek met verschillende gasten tijdens Business Open 3.0.

Dit keer stond Business Open 3.0 helemaal in het teken van personeel en organisatie. Te gast waren Ineke ten Hooven (Technical Manager bij Ten Hooven), Yvette van den Berg (Eigenaar en fotograaf bij NatureBliss), Mark Reinders (Eigenaar van netwerken.nl) Marcel Spaai (Instituut voor Bedrijfsovername) en Robbert Trimbos (Founder van Business Open Nederland). Hoe zorg je goed voor je personeel, hoe houd je het personeel gelukkig en productiever en hoe zorg je voor minder ziekteverzuim?

Business Open 3.0 wordt gepresenteerd door Roelof Meijer, die ook het programma My Personal Finance al maakt op New Business Radio. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Luister live