Nieuws

mike stern remote working summit

Van thuiswerken naar Remote Working

Tijdens deze Thuiswerk Special sprak Ron Lemmens met expert Mike Stern en Rob Kurver van de SmartCom Summit.

De SmartCom Summit heeft veel techbedrijven als partner. Deze lopen ver vooruit als het om de ontwikkelingen in de markt gaat, dus kunnen een beter zicht geven op de ontwikkelingen en de technische mogelijkheden binnen de nieuwe economie.

Tijdens deze Thuiswerk Special schoof expert Mike Stern aan in de studio en blikte hij terug op de vorige summit. Ook sprak Ron met Rob Kurver van de SmartCom Summit en werd er vooruitgeblikt op verdere uitbreiding in de vorm van de Remote Working Summit. 

Thuiswerk Summit
Onze wijze van werken is in een korte periode drastisch veranderd. Hoe de toekomst er precies gaat uitzien is op veel vlakken nog onvoorspelbaar. Het tempo van deze veranderingen is ongekend en leidinggevenden moeten zich gaan voorbereiden op deze nieuwe ontwikkelingen. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers sneller, effectiever en plezieriger gaan werken en dit ook op langere termijn blijven doen? Dit vergt nieuwe kennis, schept verwachtingen en brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. De Thuiswerk Summit brengt al deze kennis samen en helpt leidinggevenden de juiste beslissingen te nemen.

Luister live