Nieuws

grassgreener

Van IQ naar EQ in recruitment

Tijdens deze Business Update schoof Eli Barenholz van GrassGreener Europe aan bij Ron Lemmens.

GrassGreener Europe biedt een genereuze en veilige geld terug en vervangingsgaranties in de recruitmentsector. Door middel van verschillende methodologie en technologie, waaronder de BarHeim-Methode, genereert het high-end executive search bureau hoge retentiepercentages. Wat zijn de trends in deze sector, hoe ga je van IQ naar EQ, wat is de BarHeim-Methode precies én hoe pas je het toe?

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live