Nieuws

2daysmood

Investeren in je medewerkers

Let's Talk Business stond helemaal in het teken van duurzame inzetbaarheid en werkgeverschap.

Als je investeert in je medewerkers, ben je bezig met duurzame inzetbaarheid. Dat houdt in dat medewerkers zo lang mogelijk, op élk niveau, met plezier kunnen werken. Om duurzame inzetbaarheid te faciliteren, moet je weten wat het betekent om duurzaam werkgever te zijn. Aan welke knoppen kun je draaien en waarom is duurzaam werkgeverschap zo belangrijk?

Martine Hauwert ging hierover in gesprek met Martin Meulenkamp, CEO van 2DAYSMOOD; Paul ter Wal, docent, consultant en schrijver bedrijfscultuur & bevlogenheid en Prof. Dr. Ir. Tanja van der Lippe, hoogleraar sociologie.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live