Nieuws

thuiswerk Summit 30092021

Thuiswerk Summit live op New Business Radio

New Business Radio deed LIVE verslag van de Thuiswerk Summit.

New Business Radio deed live verslag van de Thuiswerk Summit, een evenement gepresenteerd door Hans Kazan waarbij 'remote working' en de constante ontwikkeling rondom het hybride werken centraal staan.

Ron Lemmens schakelde live tussen diverse momenten en sprak met Rianne Appel van de Technische Universiteit Eindhoven; Mike Stern, de CEO van de Thuiswerk Summit; Michiel Noordermeer van Avaya; Nathan van Veen van Arboned; Koen Sandbrink van National Cyber Security Centrum Nederland en Jelle Niemantsverdriet van Microsoft Nederland; Berry Veldhoen van Make It Work Lab; Karlijn L'Ortye, NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren); Jasper Gevers van De Haan Advocaten & Notarissen; Edith Josten van Sociaal en Cultureel Planbureau; Marvin Korthout van Channel Benelux; Janine Rietjens van RUMBOLD; Sebastiaan Hoogstadt van Poly; Thijs Janssen van Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

In drie speciale thema uitzendingen op New Business Radio werd er live verslag gedaan van de Summit. Dit door middel van sfeerreportages, de laatste trends op thuiswerkgebied, experts, sprekers en panelleden. De Thuiswerk Summit, onder leiding van Hans Kazan, is een online kennisevent voor leidinggevenden en directieleden, die veel vraagstukken rondom het hybride thuiswerken willen oplossen.

Thuiswerk Summit
Onze wijze van werken is in een korte periode drastisch veranderd. Hoe de toekomst er precies gaat uitzien is op veel vlakken nog onvoorspelbaar. Het tempo van deze veranderingen is ongekend en leidinggevenden moeten zich gaan voorbereiden op deze nieuwe ontwikkelingen. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers sneller, effectiever en plezieriger gaan werken en dit ook op langere termijn blijven doen? Dit vergt nieuwe kennis, schept verwachtingen en brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. De Thuiswerk Summit brengt al deze kennis samen en helpt leidinggevenden de juiste beslissingen te nemen.

Luister live