Nieuws

HP van tilburg thuiswerk summit

Ontwikkelingen rondom 'remote working'

Mike Stern van de Thuiswerk Summit was samen met HP van Tilburg te gast bij Ron Lemmens in een Business Update.

Op 29 en 30 september start de tweede editie van de Thuiswerk Summit. New Business Radio is hier live bij. Tijdens dit event brengen meer dan zestig experts in beeld wat de verwachtingen zijn en welke tools er ingezet kunnen worden om het nieuwe werken optimaal, veilig en succesvol te implementeren. Initiatiefnemer van Thuiswerk Summit Mike Stern, HP van Tilburg en Ron Lemmens bespraken de laatste ontwikkelingen rondom 'remote working' en gingen in gesprek over 'Uit de File, Aan het Werk'.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live