Nieuws

Wissenraet Van Spaendonck

Groei en relevantie door samenwerking

Ron Lemmens ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met gasten van Wissenraet Van Spaendonck.

Te gast in de studio waren: Rosetta Kooistra, directeur van WVS; Michiel van Campen, accountmanager WVS en directeur van Nefemed; Rick Bollen, junior accountmanager werkzaam voor EPAL en Giel Schikhof, clustermanager arbeidsverhoudingen bij WVS en fondsmanager SSFH.

Wissenraet Van Spaendonck helpt organisaties door samenwerking te groeien op het gebied van projectmanagement, advies en ondersteuning. Wat speelt er op dit moment in de verschillende branches?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live