Nieuws

220921 Trending Today

"Ik moest echt even tot tien tellen"

Dat zei CDA Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch tijdens Trending Today over de 'dixi-uitspraak' van Hugo de Jonge.

Verder zei hij dat hij zich met dit soort opmerkingen kan voorstellen dat ondernemers het idee krijgen niet serieus te worden genomen met alle maatregelen die zij moeten handhaven en maakte hij bekend dat er 29 september aanstaande een nieuw coronadebat op de planning staat m.b.t. nieuwe steunmaatregelen. Daarin gaat ook gesproken worden een doorstartfonds.

Tijdens deze aflevering van Trending Today stonden de veranderingen van de steunmaatregelen per 1 oktober en de regelgeving rondom de coronapandemie centraal. Wat is de invloed hiervan op de horeca en evenementenbranche? 

Ron Lemmens ging in gesprek met Jan Eleveld van zakelijk evenementenbureau Starlive; Jacqueline Zuidweg van Zuidweg & Partners, die betrokken zijn bij het overheidsprogramma Geldfit Zakelijk; Dirk Beljaarts, directeur van Koninklijke Horeca Nederland, en Mustafa Amhaouch, Tweede Kamerlid namens het CDA. Het doel is om tijdens het programma ervaringen en kennis uit te wisselen en de veranderingen te bespreken die op deze doelgroep afkomt.

Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via Spotify, Google Podcast en Apple Podcast.

Luister live