Nieuws

220921 Let´s Talk Business RTHA

Regionale luchthaven met toekomst

Let's Talk Business stond in het teken van 65 jaar Rotterdam The Hague Airport.

Folkert Tempelman ging in gesprek met Ron Louwerse, directeur van RTHA; Michelle Samson, Strategy & Sustainability bij RTHA; Désirée Breedveld, commercieel directeur van RTHA, en luchtvaarthistoricus Jan Willem de Wijn. 

Deze aflevering van Let's Talk Business stond in het teken van 65 jaar Rotterdam The Hague Airport. Samen blikten ze terug op de historie van het vliegveld, waar het nu staat en bespraken ze welke toekomst de luchthaven heeft.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live