Nieuws

Arnoud Dollé van EPOS.

Ontwikkelingen rondom het hybride werken

Martine Hauwert sprak tijdens een Business Update met Arnoud Dollé van EPOS.
In deze Business Update gingen we naar aanleiding van een internationaal onderzoek, onder ruim 2.500 respondenten, in gesprek over de ontwikkelingen en oplossingen rondom het hybride werken.

Hierover ging Martine Hauwert in gesprek met Arnoud Dollé. Arnoud is werkzaam als salesdirector Benelux & Nordics bij EPOS, een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. 

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.
In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live