Nieuws

310821 Thuiswerk Update Mike Stern Thuiswerk Summit

Thuiswerken gaat door

Mike Stern van de Thuiswerk Summit was bij Ron Lemmens te gast in een Business Update.

Op 29 en 30 september start de tweede editie van de Thuiswerk Summit. New Business Radio is hier live bij. Tijdens dit event brengen meer dan zestig experts in beeld wat de verwachtingen zijn en welke tools er ingezet kunnen worden om het nieuwe werken optimaal, veilig en succesvol te implementeren. Organisator en initiatiefnemer Mike Stern was bij Ron Lemmens te gast voor een korte voorbeschouwing. Samen bespraken ze wat er op de agenda staat.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live