Nieuws

comite schone lucht 230821

Schone lucht als grondrecht

Ron Lemmens ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Fenna Swart van Comité Schone Lucht.

Comité Schone Lucht vindt dat schone lucht een grondrecht is. Ze verzetten zich tegen luchtvervuiling en voeren momenteel actie tegen op hout gestookte biomassacentrales. In maart 2019 werd het Comité opgericht door Fenna Swart en Jildert Huitema. Doel van het Comité is om door middel van actie, informatie en onderzoek schone lucht te beschermen en te verbeteren vanuit de gedachte dat schone lucht een grondrecht is voor mens en dier.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live