Nieuws

Ben van der Burg en Tom Bos people power 21062021

People Power: bingelearning

Ron Lemmens ging tijdens People Power in gesprek met Ben van der Burg van Triple en Tom Bos van Online Academy over bingelearning. Wat is bingelearning, hoe is het ontstaan en hoe pak je dat het beste aan?

Ben van der Burg is een autodidact, een echte leermachine. Althans zo lijkt het. Ben weet alles van technologie en spreekt wekelijks met visionairs over diverse onderwerpen. Ben doet aan bingelearning. Wat is dat, waarom is dat voor hem belangrijk en hoe is dat ontstaan? Wat kunnen wij van zijn aanpak leren en wat kunnen wij dat zelf inzetten bij ons leren? Dat vraagt Ron Lemmens samen met Tom Bos, algemeen directeur van de Online Academy, aan IT-ondernemer en oud-topschaatser Ben van der Burg.

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio. 

Luister live