Nieuws

170621 Groeiversnellers

Groeien door meegaan met de tijd

De derde uitzending van Groeiversnellers op New Business Radio gemist? Martine Hauwert en co-host Stephan de Graaf gingen in gesprek met Herjan Rikkoert van Rikkoert Juweliers. Hoe is dit eeuwenoude familiebedrijf uitgegroeid tot een digitale en moderne juwelier?

Rikkoert Juweliers heeft de afgelopen jaren een enorme (digitale) groeispurt meegemaakt. Rikkoert Juweliers is getransformeerd van eeuwenoud familiebedrijf tot modern bedrijf met een groot online afzetkanaal. Ze verkopen moderne sieraden en horloges, maar zijn ook gespecialiseerd op het gebied van antiek en zilver.

In Groeiversnellers staan top ondernemers en top marketeers centraal. Daarbij spreken we iedere keer een nieuwe gast om persoonlijke verhalen, praktijk ervaringen en praktische tips te delen die allemaal met groei te maken hebben en waarbij marketing een cruciaal onderdeel is.

Deze specials op New Business Radio worden gemaakt in samenwerking met Pixelfarm, een marketingbureau voor merken die online willen groeien. De presentatie is in handen van Martine Hauwert en Stephan de Graaf van Pixelfarm.

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live