Nieuws

11102021 Ben Vreeburg Impact

Duurzaamheid heeft de toekomst

In een branche waar je niet meteen aan duurzaamheid zou denken, zet Bunge Loders Croklaan zwaar in op het verduurzamen van haar producten zoals o.a. palmolie en sojabonen. Daarover sprak Glenn van der Burg tijdens Impact over met Ben Vreeburg Director Sustainability.

In de verduurzaming van een organisatie speelt de duurzaamheidsmanager een belangrijke rol. Daarom maakt Glenn van der Burg een reeks afleveringen van Impact waarin hij in gesprek gaat met de duurzaamheidsverantwoordelijken. In deze aflevering van Impact keek hij naar het duurzaamheidsbeleid van Bunge Loders Croklaan.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum Impact Centre ErasmusGroenLeven, marktleider op het gebied van zonne-energie, en duurzaam-ondernemen.nl, hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Impact is elke tweede en vierde vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Luister live