Nieuws

010621 Special Dag van de Financiële Vrijheid

Dag van de Financiële Vrijheid

Op dinsdag 1 juni stond New Business Radio tijdens een vier uur durende marathonuitzending geheel in het teken van 'De Dag van de Financiële Vrijheid'. Roelof Meijer ging, samen met zijn co-presentatoren, in gesprek met gasten over hoe je als ondernemer slim om kan gaan met geld.


In deze marathonuitzending werd alles besproken over hoe je als ondernemer slim om kan gaan met geld. Hoe richt je je leven in voor optimale vrijheid? Hoe laat je geld voor je werken en hoe kun je geld bij elkaar brengen om je dromen te verwezenlijken?

Presentator Roelof Meijer ging vier uur lang in gesprek met verschillende studiogasten en experts. Zijn co-hosts waren Raymond Mars, Willem Johannesma, Anne-Marie van der Lee en Denise Hulst.

Te gast waren register executeur Kim Cremers; Cees van Lotringen, founder van Fondsnieuws; Han Dieperink, CCO bij Auréus; Henk Folkers van de Verenigde Kredietunies Nederland; Edwin Adams, CEO van Geldvoorelkaar.nl; Coenraad de Vries, founder van Oneplanetcrowd; Emma Lok, directeur strategie en communicatie bij WOMEN Inc.; Caroline van Leuven, directeur van Indivisible, en Julia Wouters, coach, trainer, spreker en auteur.

De speciale marathonuitzending van 'De Dag van de Financiële Vrijheid' is terug te luisteren via de website van New Business Radio en de bekende podcastkanalen.

Luister live