Nieuws

110221 Business Update FAIR CARE

Transparantie in de thuiszorg

Thuiszorg 100% transparant: de gemaakte zorgafspraken voor alle betrokken partijen inzichtelijk maken, evenals de planning en de daadwerkelijke uitvoer. Ron Lemmens ging er tijdens een Business Update over in gesprek met drie gasten uit de praktijk.

Te gast in de Business Update waren Marcel Damen van FAIR CARE Solutions; Lia van Galen, algemeen directeur van Actief Zorg, en Petra Lepolder, wethouder in de Gemeente Dongen.

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live