Nieuws

311220 Data Studio Luke Liplijn

Matrixian's 2020

De rollen waren dit keer eens omgedraaid in Data Studio. Luke Liplijn stelde dit keer geen vragen, maar werd bevraagd. Robert Denneman ging met Luke in gesprek over hoe het jaar 2020 voor Matrixian Group is geweest. Wat waren de ups en downs?

Luke stond stil bij de 2020 highlights van Matrixian en besprak de downs en de ups. Uiteraard hebben ze het ook uitgebreid gehad over de overname de grootste hyper-local nieuwswebsite van Nederland, Drimble.nl, door Matrixian Group.

Data Studio is een maandelijkse talkshow op New Business Radio over data, tech en innovatie. Elke laatste donderdag van de maand praat presentator Luke Liplijn met data-scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt!

In het programma Data Studio delen autoriteiten hun visie op het verzamelen en gebruik van data. Toverwoorden als artificial intelligence, smart cities, data driven marketing, cybersercurity en proptech buzzen rond in de media. Data Studio scheidt de zin van de onzin en maakt helder hoe ondernemingen dataoplossingen implementeren en hiermee concreet hun ROI kunnen verhogen. Het programma geeft antwoord op de vragen: hoe haal je als ondernemer meer uit data? En wat kan het doen voor omzetgroei en klantenbinding?

Data Studio wordt gepresenteerd door Luke Liplijn, Founder & CEO van Matrixian Group. Hij is expert op het gebied van data-driven business en helpt organisaties slimmer te maken door middel van data analytics & science. 

Data Studio wordt mede mogelijk gemaakt door Matrixian Group | The Data Science Company.

Luister live