Nieuws

Bas Snippert Expertisecentrum Vitaliteit in studio

Vitaal werken

Ziekteverzuim en personeelsverloop zijn voor elk bedrijf in elke sector zaken die goed gemanaged moeten worden. Robert Denneman sprak er tijdens een Business Update over met Daniel Krikke en Bas Snippert van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Het liefst zou je willen dat je personeel nooit ziek zou zijn, maar we zijn per slot van rekening mensen en geen robots. Maar kan je er dan helemaal geen invloed op uitoefenen? Nee, want gelukkig bestaat er zoiets als een vitaliteitsbeleid. Daarnaast sprak Robert ook met Daniel en Bas over het boek wat ze gaan uitbrengen over dit onderwerp.

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live