Nieuws

Sake Algra

De noodzaak van digitalisatie

Ron Lemmens ging tijdens een nieuwe Business Update in samenwerking met Nyenrode in gesprek met Sake Algra, managing director bij T-Systems. Ze spraken onder meer over de noodzaak van digitalisering en het belang van de digitale transitie bij bedrijven en organisaties.

Deze update is gemaakt in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. 

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

Luister live