Nieuws

Marketing Report 15 sept

Marketing Report #20

In Marketing Report spraken Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt met Bert Kamp van de Rabobank, Monique Pennings van Jumbo en Yvette Belt-Beekman van KPN. Ook las Ruud de Langen een Prinsjesdag column voor over wat adverteerders, media en bureaus komend jaar gaan doen.

Yvette Belt is Director Brand & Marketing Communicatie bij KPN, Monique Pennings is Manager Media & Marketing Partnerships bij Jumbo Supermarkten - en Cross Media Vrouw van het Jaar 2020. Bert Kamp is Communication Channel Manager bij de Rabobank.

Speciale gast was Ruud de Langen, voormalig Chief Executive Officer van Mindshare en voormalig Chief Creative Officer bij Talpa Network. Hij heeft een column voorgedragen waarin hij zijn verwachtingen zal uitspreken met betrekking tot wat adverteerders, media en bureaus het komend jaar gaan doen.

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand tussen 18:30 en 20:00 uur, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

Marketing Report is elke derde dinsdag van de maand, tussen 18:30 en 20:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Apple Podcast en Spotify) en op de portal www.marketingreport.nl.

Dit programma is een initiatief van Media Meetings & Magazines en mediabureau ZIGT. Marketing Report wordt mede mogelijk gemaakt door Logitech for Business.

Luister live