Nieuws

Groentenfruit Huis

De meerwaarde van groenten en fruit

GroentenFruit Huis pleit met de coalitie Gezonde Boodschappen voor een lager btw-tarief op groenten en fruit om zo gezonder te leven. Ron Lemmens sprak met Gert Mulder, Timo Hoogeboom en Karin Bemelmans, tijdens deze 'gezonde' Let's Talk Business.

Een gezonde leefstijl heeft grote meerwaarde voor onze samenleving. GroentenFruit Huis pleit samen met de coalitie Gezonde Boodschappen voor een lager btw-tarief op groenten en fruit om een gezonder leven makkelijker te maken. Te gast zijn: Gert Mulder, directeur GroentenFruit Huis; Timo Hoogeboom, CEO van HAK en Karin Bemelmans, projectleider Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

Luister live