Programma's

Groene groeiers

Groene Groeiers

In Groene Groeiers gaat presentator Glenn van der Burg met verschillende studiogasten op zoek naar duurzame matches. Elke tweede vrijdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur.

Hoe laten we de wereld na aan volgende generaties? Droogte, opwarming van de aarde, uitputting van grondstoffen en luchtvervuiling. Hebben we betaalbare oplossingen voor deze problemen? Dit en meer hoor je elke tweede vrijdag van de maand in het programma ‘Groene Groeiers’.

Duurzaamheid is niet meer weg te denken. In ons dagelijks leven, de politiek en natuurlijk op het gebied van business. In Groene Groeiers gaat presentator Glenn van der Burg met verschillende studiogasten op zoek naar een match die leidt tot innovatieve processen, producten en diensten die duurzaam én rendabel zijn.

In dit radioprogramma hoor je de uitdagingen van ondernemers, de duurzame oplossingen, inspiratie en dus ‘de match’. Of niet. Groene Groeiers is een ondernemersnetwerk van VNO-NCW, waarin ondernemers duurzaamheidsuitdagingen aangaan.

Yousef Yousef: “Als voorzitter van het VNO-NCW netwerk Groene Groeiers maak ik me extra sterk voor de jonge, innovatieve ondernemers. Zelf ben ik met mijn bedrijf LG Sonic in Zoetermeer een scale up. Ik weet als geen ander wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Mooi dat we een talkshow starten waarin we dat bespreken.”

Groene Groeiers is elke tweede vrijdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio.

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Groene Groeiers wordt in samenwerking gemaakt met Provincie Zuid-Holland.

Klik hier om naar de podcasts te luisteren.

Foto: Jeroen Poortvliet Fotografie

Luister live