Nieuws

Jacqueline Zuidweg MKB Doorgaan BU 29 5 2020

Laten we Samen Doorgaan

De non-profit stichting MKB Doorgaan helpt ondernemers hun bedrijf gezond te houden. In het coronatijdperk is dat natuurlijk extra uitdagend en ze hebben zelfs 'Spoedhulp voor Ondernemers'. Ron Lemmens vroeg Jaqueline Zuidweg en Janny van den Berg ernaar in deze Business Update.

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

Luister live