Nieuws

Eva Gouwes CEO Fairphone LTB 29 5 2020

Iets Eerlijks DOEN

Wat is het verhaal achter DOEN Participaties (Stichting DOEN) en hoe gaat het met Fairphone, één van de bedrijven waar ze in investeren? Ron Lemmens ging in Let's Talk Business in gesprek met Idriss Nor van Stichting DOEN en Eva Gouwes van Fairphone.

DOEN Participaties, van Stichting DOEN, is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot de grootste impactinvesteerder in duurzame en sociale startups in Nederland. Idriss Nor is directeur Participaties bij Stichting DOEN en Eva Gouwes is de CEO van Fairphone.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

Luister live