Programma's

Business Open 3.0 foto programmering

Business Open 3.0

Samen ondernemen, netwerken en verbinden staan centraal in dit magazine programma. Elke derde dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met Roelof Meijer.

Het programma Business Open 3.0 verbindt in elke uitzending verschillende zakelijke relaties aan elkaar om samen op een leuke manier succesvol zaken te kunnen doen.

Netwerken en zakelijke relaties blijven de sleutels voor continuïteit en succes. Door elkaars business goed te kennen wordt het ook vanzelfsprekender om elkaar te introduceren bij elkaars relaties. 

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Business Open 3.0 wordt gepresenteerd door Roelof Meijer, die ook het programma My Personal Finance al maakt op New Business Radio. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Klik hier om naar de podcasts te luisteren.

Luister live