Nieuws

Ingrid van der Vorst PenO Versa Welzijn in Studio people power 18 5 2020

People Power: Connect

Keynote spreker en schrijver van het bestseller management boek 'Connect', Menno Lanting, kwam praten over zijn inzichten. Ingrid van der Vorst van Versa Welzijn deelde haar visie op innovatie, ondernemerschap en je organisatie continu verbeteren met Glenn van der Burg.

Tien jaar geleden verscheen Connect, het eerste boek van Menno Lanting. Het werd direct het management boek van het jaar en een bestseller. Ondertussen zijn we een flink aantal boeken en honderden lezingen verder. Hoe kijkt Menno terug op zijn boeken en welke inzichten geeft hij mee voor de toekomst?

HR Creates People Power! “You can not build an organization fit for the future if it is not fit for human beings.” In deze gevleugelde uitspraak van prof. Gary Hamel verbindt hij de toekomstbestendigheid van organisaties aan de mate waarin een organisatie in staat is om het beste in mensen naar boven te halen. HR heeft een sleutelrol in het ontwikkelen van deze kwaliteiten.

In de reeks maandelijkse radioprogramma’s onder de titel “HR creates People Power” gaat Glenn van der Burg met HR verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. In deze aflevering spreekt Glenn van der Burg met Ingrid van der Vorst, manager P&O en Facilities van Versa Welzijn. Wat is haar visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Hoe pakt zij het aan in haar organisatie?

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Menno Lanting keynote speaker en auteur management people power 18 5 2020

Luister live