Nieuws

Coronacrisis Economie

Economische impact van coronacrisis

Met de coronacrisis wordt de economie hardhandig op pauze gezet. Gaan we straks weer verder op de oude wijze of is dit het moment om de verduurzaming van de economie te versnellen? Glenn van der Burg sprak in Impact met twee schrijvers van een opiniestuk daarover.

Maria van der Heijden is bestuurder van MVO Nederland en roept op tot lef bij het kabinet om ook daadkracht te tonen bij de verduurzaming van de economie. Lector Frans Melissen zou graag een versnelling zien, maar vreest een terugkeer naar het oude. Folkert van der Molen van duurzaam-ondernemen.nl verzorgt een update van het laatste duurzaamheidsnieuws.

In het programma Impact delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie en aanpak op business impact. Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving en hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht.

Impact is elke tweede en vierde vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Luister live