Nieuws

Elske Doets doets reizen update voor ondernemers 10-4

Anderhalve-Meter-Vakantie

Tijdens 'De Update voor Ondernemers' spraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks met Elske Doets van Doets Reizen. Hoe gaat het met de reisbranche, de vouchers, de Amerikaanse markt en de 'anderhalve meter vakanties'?

Daarnaast was er aandacht voor de coronacalculator van MKB-Nederland en VNO-NCW én de eerste Koffie College video met Marco Aarnink over leiderschap in crisistijd.

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.

Dagelijks worden voorlopig om 17:00 uur door De Ondernemer en New Business Radio speciale updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen over het huidige ondernemersklimaat. Effecten, cijfers nieuwe beleidsmaatregelen en de impact van dit alles wordt besproken. De updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en Thomas Hendriks.

De updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen.

Luister live