Nieuws

Peter Paul Laumans van Skotty update ondernemers 9 apr 2020

Veilig Thuiswerken

Tijdens 'De Update voor Ondernemers' spraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks met Peter Paul Laumans van de Eindhovense start-up Skotty. Zij zorgen voor veilig dataverkeer en deden onderzoek naar veilig thuiswerken.

Daarnaast werd er in deze update gesproken over Nederlandse bedrijven die mondkapjes aan het produceren zijn en ontwikkelingen bij Thuisbezorgd.nl en AS Watson. 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.

Dagelijks worden voorlopig om 17:00 uur door De Ondernemer en New Business Radio speciale updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen over het huidige ondernemersklimaat. Effecten, cijfers nieuwe beleidsmaatregelen en de impact van dit alles wordt besproken. De updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en Thomas Hendriks.

De updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen.

Luister live