Nieuws

Dirk Beljaarts Koninklijke Horeca Nederland

Money Makes The World Go Round

Tijdens 'De Update voor Ondernemers' spraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks met Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, over de nieuwe maatregelen van het kabinet. De staat gaat voor 12 miljard euro aan kredietverzekeringen garanderen. Daarnaast ging het over de heropening van winkels.

 Er werden opties besproken van het openen van winkels voor privé shoppen en krijgen start-ups 100 miljoen euro aan overbruggingsleningen.

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.

Dagelijks worden voorlopig om 17:00 uur door De Ondernemer en New Business Radio speciale updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen over het huidige ondernemersklimaat. Effecten, cijfers nieuwe beleidsmaatregelen en de impact van dit alles wordt besproken. De updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en Thomas Hendriks.

De updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen.

Luister live